League Meet - Bionic Royals


Echipa de robotică ,,Bionic Royals’’ a organizat la C.N. „Mircea cel Bătrân" din Rm. Vâlcea, pe data de 9 decembrie 2023 „League Meet-ul Bionic Royals", unde 13 echipe din regiunea de sud vest a țării au concurat într-o simulare a competiției oficiale First Tech Challenge. A fost o experiență memorabilă, plină de lecții prețioase și momente care au contribuit la dezvoltarea participanților, culminând într-un meet reușit și apreciat de toți participanții.

Cu toate acestea, ca în orice eveniment, au existat și provocări neașteptate, iar în cazul Bionic Royals, timpul a fost adversarul principal. Durata meet-ului a depășit așteptările, determinând unele echipe să părăsească evenimentul mai devreme de finalul acestuia. Această situație a generat modificarea finalului de program. Cu toate acestea, echipa a învățat din această experiență, anticipând o gestionare mai eficientă a timpului pentru edițiile viitoare, deși ca în orice competiție de acest fel nu depinde mereu de organizatori ca totul să se întâmple conform planului.

În ciuda acestor mici inconveniente, Meet-ul Bionic Royals a fost unul dintre primele succese al acestei competiții. Participanții au experimentat oportunitatea de a-și testa abilitățile, descoperind atât punctele forte, cât și pe cele slabe ale roboților proiectați, construiți, programați și cu această ocazie testați. Unul dintre aspectele pozitive ale evenimentului a fost impactul asupra noilor membri, oferindu-le astfel o perspectivă directă asupra competiției FIRST și a întregului său proces.

A fost o plăcere de a găzdui acest meet și avem feedback- ul pozitiv al tuturor echipelor participante. Provocările evenimentului au contribuit semnificativ la creșterea cunoștințelor și abilităților tuturor participanților. Suntem convinși că lecțiile învățate vor conduce la un League Meet din ce în ce mai impresionant și profesional în anii următori.

League Meet - Bionic Royals

Center Stage Game Manuals - traduse

Despre EStand

Activitate la școala Waldorf

Descoperă mai multe articole