Activitate la școala Waldorf


Echipa de robotică Bionic Royals a organizat un eveniment care constă în prezentarea roboților unor elevi de grădiniță, primară și gimnaziu. Scopul acestui eveniment a fost să inspire și să informeze copiii despre tehnologie și robotică, astfel încurajându-I să își dezvolte pasiunile pentru acest domeniu.

Copiii au fost informați despre două tipuri de roboți: un robot pregătit pentru competiția FTC și mai mulți roboți Arduino. Copiii au avut ocazia să controleze acești roboți și să testeze modul în care aceștia funcționează.

Robotul FTC a fost un adevărat spectacol pentru copii, acesta fiind capabil să se miște și să execute anumite sarcini, cum ar fi ridicarea și transportarea unor conuri. Copiii au fost impresionați să vadă cum robotul putea să execute aceste activități și au fost încântați să afle mai multe despre acesta.

Pe langa robotul FTC, echipa de robotică a prezentat și mai multi roboți Arduino. Acești roboți au fost programați să urmeze instrucțiunile primite de la o telecomandă, și de asemenea puteau să prindă obiecte cu cleștii. Copiii au fost entuziasmați să învețe mai multe despre programarea Arduino.

Acest eveniment a fost într-adevăr deosebit din mai multe puncte de vedere, precum informarea copiilor in privința roboticii și entuziasmul de care au dat dovadă.

League Meet - Bionic Royals

Center Stage Game Manuals - traduse

Despre EStand

Activitate la școala Waldorf

Descoperă mai multe articole