Demo Bionic Royals


Echipa de robotică ,,Bionic Royals’’ a organizat, in perioada 27-28 ianuarie o competiție demonstrativă, în care diverse echipe din toată țara au putut să își testeze și să își expună roboții.

Înca din primele momente am putut observa roboți de diferite mărimi cu o mulțime de concepte folosite, de la formele șasiului, pâna la metodele de a construi brațele si intake-urile. Această diversitate a făcut evenimentul mult mai interesant prin varietatea roboților care au reușit sa coopereze cât mai eficient.

La această competiție am avut plăcerea de a organiza meciuri pentru 11 echipe din mai multe părți ale țării. Au existat si momente în care echipele au fost nevoite să improvizeze, aspect care a făcut demo-ul mai tensionant. Echipele au lucrat la roboți și în timpul concursului și au rezolvat, astfel, toate problemele care puteau apărea la astfel de evenimente. Aceste momente de spontaneitate au creat echipelor oportunitatea de a socializa și a se ajuta între ele.

Așadar, demo-ul a fost un succes și mulțumim echipelor participante pentru sportivitatea de care au dat dovadă în timpul competiției.

League Meet - Bionic Royals

Center Stage Game Manuals - traduse

Despre EStand

Activitate la școala Waldorf

Descoperă mai multe articole