Cucu Andrei

Căpitan

Acesta este al patrulea an al meu și sunt mândru că fac parte din echipa Bionic Royals. M-am alăturat acestei echipe datorită pasiunii mele pentru inginerie și mașini. În acest sezon, am lucrat la robotul principal şi am pus multă pasiune în construcția acestuia.

Colţoş Iohann

Proiectare 3D

Acesta este al patrulea an în echipa Bionic Royals și sunt foarte mândru de asta. M-am alăturat acestei echipe datorită pasiunii mele pentru mașini și motoare. În acest sezon m-am implicat in proiectarea robotului principal, unde am dat tot ce am mai bun și am aplicat toate cunostintele acumulate in decursul anilor.

Răducu Ioan Ștefan

Programare

Încă de la finalul clasei a 8-a am fost pasionat de programare. Echipa de robotică mi-a oferit oportunitați pentru a îmi dezvolta aceste abilitați, prin programarea robotului secundar, dar si prin dezvoltarea website-ului echipei. Ambele sarcini au fost palpitante, datorită presiunii puse pe mine și a lucrului în echipă. Aceste evenimente m-au determinat să învăt singur, să am mai mult curaj când vine vorba de necunoscut si să pot cauta informații mai eficient, atât in domeniul roboticii, cât și in cel al dezvoltarii de website-uri. În afara dezvoltarii personale, participarea in această echipă m-a ajutat să văd cum se pot organiza grupurile de oameni. De asemenea, am avut posibilitatea de a vedea cum se desfasoară tranzactiile intr-o asociatie, cum se simte participarea la competiții si cum se organizează astfel de evenimente.

Mlisan Mirela

Mentor

„Liderii eficienți formează echipe minunate prin îndrumarea prin exemplu.” Mentorul nostru este o profesoară de informatică dedicată și respectată a colegiului nostru, ai căror elevi au obținut premii distinse în multe concursuri și proiecte în domeniu.

Pascaru Alexandru

Programare

"Moartea este o scăpare" şi " Frica este semn de slăbiciune". Eu sunt Alex şi nu-mi este frică să încerc nimic. Îmi plac provocăriile în domeniul programării şi consider că imaginația este limita.

Ghiţă Alexandra

Lider Non-Tehnic

Sunt o persoană foarte creativă și curioasă, mereu gata să îmi ajut colegii. În timpul meu liber, îmi place să fac o mulțime de lucruri, de la artă și muzică până la programare și să-mi fac prieteni noi. După părerea mea, trebuie să înveți lucruri noi de fiecare dată în orice domeniu și, în principiu, acesta este motivul pentru care m-am alăturat echipei Bionic Royals, deoarece nu aveam prea multe cunoștințe despre robotică. De asemenea, cred că FTC oferă o nouă modalitate de a învăța și de a te dezvolta.

Nistor Roxana

Marketing

Sunt o persoană gânditoare, creativă și o persoană încrezătoare și ambițioasă. În timpul liber îmi place să programez, să citesc cărți și să merg la sală. Întotdeauna am crezut că, dacă ceva nu te provoacă, nu te va schimba. A face parte din această echipă reprezintă pentru mine o oportunitate de a-mi concentra pe deplin atenția pe obiectivul principal de a obține tot ce pot în acest domeniu și, de asemenea, de a întâlni și lucra cu oameni cu care împărtășesc aceeași pasiune.

Dobra Emilia

Programare

Sunt o persoană foarte ambițioasă și creativă și sunt capabilă de a rezolva problemele. Pe lângă interesele mele pentru domeniul STEAM, îmi mai place să și citesc, să desenez și să mă uit la filme. De când m-am alăturat echipei, am avut șansa de a-mi dezvolta pasiunea pentru robotică, în timp ce îmi fac prieteni și amintiri de neuitat pe parcurs.

Alexandra Ionescu

PR

Am multă motivație și îmi place să fac parte din proiecte noi. Îmi place să programez și, de asemenea, să desenez, să citesc diferite cărți sau articole și sa practic tirul cu arcul. Sunt mereu în căutare de noi cunoștințe și sunt dedicată dezvoltării personale, astfel încât să pot obține constant rezultate mai bune. A face parte din această echipă este o oportunitate uriașă de a evolua și de a învăța prin munca în echipă și principiile STEAM. Îmi place să cunosc oameni noi și să găsesc perspective noi, ceea ce mă ajută să imi dezvolt gandirea practica.

Cristian Covrescu

PR

Sunt interesat de o mulțime de subiecte și eu m-aș considera o persoană ambițioasă. În timpul liber îmi place să citesc cărți și să merg la sala. Caut constant provocări în viața mea și din acest motiv m-am alăturat acestei echipe. Făcând parte din această echipă, îmi doresc să-mi depășesc limitele.

Rareș Trăistaru

3D / PR

Mă consider o persoană ambițioasă și organizată căreia îi place să-i ajute pe ceilalți în general. În timpul liber, îmi place să ies afară, să fac sport și să mă țin la curent cu tot ce înseamnă tehnologie. Pe lângă asta, îmi place și să programez, să-mi îmbunătățesc cunoștințele generale pentru a deveni o persoană mai bună. A face parte din această echipă reprezintă o oportunitate uriașă pentru mine de a evolua și de a-mi folosi abilitățile pentru a face bine.

Romeo Mihai

PR

Sunt inteligent, creativ și foarte competitiv. În timpul liber îmi place să merg cu bicicleta, să joc tenis și să ies cu prietenii. Întotdeauna mi-am dorit să fac parte dintr-o echipă de robotică, iar acum chiar sunt. A face parte din această echipă este o oportunitate pentru mine de a cunoaște oameni și de a învăța lucruri noi pe care nu aveam cum să le învăț înainte.

Alexandra Neacșu

PR

M-aș descrie ca o persoană conștincioasă, încrezătoare și ambițioasă. M-am alăturat echipei pentru că eram fascinata de lumea roboticii și mereu m-am întrebat cum funcționează.