Cucu Andrei

Căpitan

Acesta este al patrulea an al meu și sunt mândru că fac parte din echipa Bionic Royals. M-am alăturat acestei echipe datorită pasiunii mele pentru inginerie și mașini. În acest sezon, am lucrat la robotul principal şi am pus multă pasiune în construcția acestuia.

Colţoş Iohann

Proiectare 3D

Acesta este al patrulea an în echipa Bionic Royals și sunt foarte mândru de asta. M-am alăturat acestei echipe datorită pasiunii mele pentru mașini și motoare. În acest sezon m-am implicat in proiectarea robotului principal, unde am dat tot ce am mai bun și am aplicat toate cunostintele acumulate in decursul anilor.

Răducu Ioan Ștefan

Programare

Încă de la finalul clasei a 8-a am fost pasionat de programare. Echipa de robotică mi-a oferit oportunități pentru a îmi dezvolta aceste abilitați, prin programarea robotului secundar, dar şi prin dezvoltarea website-ului echipei. Ambele sarcini au fost palpitante, datorită presiunii puse pe mine și a lucrului în echipă. Aceste evenimente m-au determinat să învăţ singur, să am mai mult curaj când vine vorba de necunoscut şi să pot căuta informaţii mai eficient, atât în domeniul roboticii, cât și în cel al dezvoltării de website-uri. În afara dezvoltării personale, participarea în această echipă m-a ajutat să văd cum se pot organiza grupurile de oameni. De asemenea, am avut posibilitatea de a vedea cum se desfaşoară tranzacţiile intr-o asociaţie, cum se simte participarea la competiții şi cum se organizează astfel de evenimente.

Mlisan Mirela

Mentor

„Liderii eficienți formează echipe minunate prin îndrumarea prin exemplu.” Mentorul nostru este o profesoară de informatică dedicată și respectată a colegiului nostru, ai căror elevi au obținut premii distinse în multe concursuri și proiecte în domeniu.

Pascaru Alexandru

Programare

"Moartea este o scăpare" şi " Frica este semn de slăbiciune". Eu sunt Alex şi nu-mi este frică să încerc nimic. Îmi plac provocăriile în domeniul programării şi consider că imaginația este limita.

Ghiţă Alexandra

Lider Non-Tehnic

Sunt o persoană foarte creativă și curioasă, mereu gata să îmi ajut colegii. În timpul meu liber, îmi place să fac o mulțime de lucruri, de la artă și muzică până la programare și să-mi fac prieteni noi. După părerea mea, trebuie să înveți lucruri noi de fiecare dată în orice domeniu și, în principiu, acesta este motivul pentru care m-am alăturat echipei Bionic Royals, deoarece nu aveam prea multe cunoștințe despre robotică. De asemenea, cred că FTC oferă o nouă modalitate de a învăța și de a te dezvolta.

Nistor Roxana

Marketing

Sunt o persoană gânditoare, creativă și o persoană încrezătoare și ambițioasă. În timpul liber îmi place să programez, să citesc cărți și să merg la sală. Întotdeauna am crezut că, dacă ceva nu te provoacă, nu te va schimba. A face parte din această echipă reprezintă pentru mine o oportunitate de a-mi concentra pe deplin atenția pe obiectivul principal de a obține tot ce pot în acest domeniu și, de asemenea, de a întâlni și lucra cu oameni cu care împărtășesc aceeași pasiune.

Dobra Emilia

Programare

Sunt o persoană foarte ambițioasă și creativă și sunt capabilă de a rezolva problemele. Pe lângă interesele mele pentru domeniul STEAM, îmi mai place să și citesc, să desenez și să mă uit la filme. De când m-am alăturat echipei, am avut șansa de a-mi dezvolta pasiunea pentru robotică, în timp ce îmi fac prieteni și amintiri de neuitat pe parcurs.

Ionescu Alexandra

PR

Am multă motivație și îmi place să fac parte din proiecte noi. Îmi place să programez și, de asemenea, să desenez, să citesc diferite cărți sau articole și să practic tirul cu arcul. Sunt mereu în căutare de noi cunoștințe și sunt dedicată dezvoltării personale, astfel încât să pot obține constant rezultate mai bune. A face parte din această echipă este o oportunitate uriașă de a evolua și de a învăța prin munca în echipă și principiile STEAM. Îmi place să cunosc oameni noi și să găsesc perspective noi, ceea ce mă ajută să imi dezvolt gândirea practică.

Covrescu Cristian

PR

Sunt interesat de o mulțime de subiecte și eu m-aș considera o persoană ambițioasă. În timpul liber îmi place să citesc cărți și să merg la sala. Caut constant provocări în viața mea și din acest motiv m-am alăturat acestei echipe. Făcând parte din această echipă, îmi doresc să-mi depășesc limitele.

Trăistaru Rareș

3D / PR

Mă consider o persoană ambițioasă și organizată căreia îi place să-i ajute pe ceilalți în general. În timpul liber, îmi place să ies afară, să fac sport și să fiu la curent cu tot ce înseamnă tehnologie. Pe lângă asta, îmi place și să programez, să-mi îmbunătățesc cunoștințele generale pentru a deveni o persoană mai bună. A face parte din această echipă reprezintă o oportunitate uriașă pentru mine de a evolua și de a-mi folosi abilitățile pentru a face bine.

Romeo Mihai

PR

Sunt inteligent, creativ și foarte competitiv. În timpul liber îmi place să merg cu bicicleta, să joc tenis și să ies cu prietenii. Întotdeauna mi-am dorit să fac parte dintr-o echipă de robotică. A face parte din această echipă este o oportunitate pentru mine de a cunoaște oameni și de a învăța lucruri noi pe care nu aveam cum să le învăț înainte.

Neacșu Alexandra

PR

M-aș descrie ca o persoană conștincioasă, încrezătoare și ambițioasă. M-am alăturat echipei pentru că eram fascinată de lumea roboticii și mereu m-am întrebat cum funcționează.

Spiru David

3D

Sunt o persoană tenace și ambițioasă. Îmi place să mă confrunt cu noi provocări, să muncesc din greu și să fac tot ce pot atunci când îmi îndeplinesc sarcinile. Făcând parte din această echipă, am reuşit să întâlnesc și să împărtășesc ideile mele cu o mulțime de oameni care au aceleași pasiuni.

Mitulescu Mădălin

3D / Constructie

Sunt o persoană creativă și imi place foarte mult sportul. Îmi place foarte mult să programez și îmi place să accept orice provocare în fiecare zi. Simt că viața este mai interesantă atunci când îți stabilești obiective ridicate. Așa că m-am alăturat acestei echipe în căutarea unui nou mod de viață și pot spune că l-am găsit.

Cioara Roxana

PR

Sunt o persoană ambițioasă, îmi place să ajut oamenii și să învăț cât mai multe. În timpul liber îmi place să citesc cărți, să desenez orice îmi vine în minte și să joc volei. Întotdeauna încerc să ies din zona mea de confort pentru că viața fără provocări este ca filmele de acțiune fără acțiune. Este plictisitor! Să fac parte din această echipă este o modalitate excelentă pentru mine de a învăța lucruri noi, de a întâlni oameni cu idei uimitoare și de a ști cu adevărat cum este să faci parte dintr-o echipă.

Ivan Catinca

PR

Am ales să mă alătur echipei de robotică acum 2 ani pentru că o văd ca pe o modalitate de a învăța mai degrabă practic decât teoretic despre acest domeniu. La început nu știam nimic despre asta, dar acum a devenit un subiect care mă interesează cu adevărat. Mă consider o persoană creativă, cu capacitatea de învățare rapidă și un bun coechipier. În timpul liber îmi place să merg la sală, să fac voluntariat și să petrec timpul cu prietenii mei. Îmi doresc foarte mult să îmi ating obiectivul de a deveni ceva care mă pasionează.

Marinescu Andrada

PR

Sunt ambițioasă și motivată. Îmi plac provocările și îmi stabilesc în mod constant obiectivele. Îmi place să pictez, să citesc cărți și să construiesc lucruri precum roboți. Faptul că fac parte din această echipă îmi oferă mari oportunități pentru că pot face schimb de informații cu oameni noi.

Dincă Teodora

PR

Sunt o persoană încrezătoare și ambițioasă. În timpul liber îmi place să programez și să citesc cărți. A face parte din această echipă este o oportunitate pentru mine de a mă concentra pe obiectivul principal, de a întâlni și de a lucra cu oameni cu care împărtășesc aceeași pasiune. Lucrul în echipă este secretul care îi face pe oamenii obișnuiți să obțină rezultate nemaipomenite.

Deaconescu Alin

Mentor

„Comunicarea este un element cheie pentru orice echipă”. Mentorul echipei și președintele asociației „Bionic Royals” se asigură că membrii echipei rămân uniți, optimiști și oferă sfaturi de comunicare.

Colțoș Robert

Mentor

„Cele mai bune echipe au chimie”. Tatăl colegului nostru, un antreprenor de succes, ajută echipa să atingă acest obiectiv, îndrumând membrii să colaboreze între ei, sacrificând gloria personală pentru scopul comun.

Rusănescu David

Voluntar

Sunt un pasionat de informatică şi îmi place să lucrez in echipă. Am acumulat experienţa prin participarea la proiecte de informatică şi am contribuit cu idei inovatoare pentru a obţine rezultate remarcabile. Entuziasmul meu şi dorinţa de a învăţa îmi permit să găsesc soluţii pentru probleme complexe.

Mocanu Matei

Voluntar

Sunt ambițios, dornic să învăț lucruri noi și încerc să-i ajut pe cei din jurul meu cu tot ce pot. De asemenea, am intrat anul acesta în echipă cu forțe noi și vreau să capăt cât mai multe cunoștințe legate de robotică.

Cleoantă Iulia

Voluntar

Buna! Numele meu este Iulia, am 17 ani și m-am alăturat echipei deoarece mi-a plăcut mereu să fac parte dintr-un grup de oameni ambițioși, unde mă pot dezvolta personal, unde pot lega prietenii și afla cât mai multe despre domeniul roboticii. Mă consider o persoană multilaterală, creativă, descurcăreață și perfecționistă și cred ca alături de colegii mei putem ajunge pe culmi cât mai înalte.

Bartha Cristian

Voluntar

Sunt ambițios, optimist și încerc să ajut cât mai multă lume atât cât îmi stă în putință. Am intrat în echipa Bionic Royals cu gândul de a-mi îmbunătății cunoștințele despre mecanică și programare, și deja am învățat foarte multe lucruri noi și interesante. Prin intermediul acestei echipe am cunoscut niște oameni deosebiți, și sunt mândru să pot ajuta în cadrul acesteia.

Deaconescu Alex

Voluntar

Sunt devotat, competitiv și curios să încerc și să învăț lucruri noi. Am intrat în echipa Bionic Royals datorită pasiunii mele pentru mecanică și tehnologie și pot spune că sunt foarte mândru. Pe parcursul acestui sezon am învățat multe lucururi noi , de la mecanică la programare, proiectare și desen. Mi-am îmbunătățit abilitatile în domeniul STEM și vreau să îmi ajut echipa în viitor să ajungă la performanța dorită și meritată.

Liță Andrei

Voluntar

Încă de la începutul clasei a IX-a, am fost pasionat de informatică, iar când oportunitatea de a intra în echipă a apărut, nu am ezitat. În acest sezon, m-am implicat în construcția robotului pentru stand, unde am dat tot ce am avut mai bun și am căpătat multe cunoștiințe.

Oprescu Octavian

Voluntar

Pentru mine, Bionic Royals este echipa care a reușit să îmi deschidă porțile spre orizontul larg al formării personale și profesionale. Lucrul în echipă și oportunitățile apărute pe parcursul anului m-au făcut să iubesc întreaga sferă ce are în componență domenii precum tehnologia, robotica și ingineria. Astfel, am fost determinat să mă autodepășesc constant, având o dorință de a realiza fiecare sarcină la perfecție.

Părăușeanu Iustin

Voluntar

Consider că procesul de proiectare, construire și programare a roboților este atât provocator, cât și plin de satisfacții. Îmi place să aflu despre cele mai recente progrese în tehnologia robotică și să le aplic în proiectele echipei noastre. Competiția de robotică FTC este o competiție riguroasă care ne cere să lucrăm ca o echipă pentru a proiecta și construi un robot care poate îndeplini sarcini specifice. De asemenea, competiția ne provoacă să gândim creativ și să venim cu soluții inovatoare la probleme. Îmi place adrenalina de la concurență și văd că munca noastră grea dă roade pe terenul de competiție.

Popescu Rareș

Voluntar

Bună, sunt Rareș si sunt membru al echipei de robotică Bionic Royals. Sunt pasionat de fotografie și mecanică. În momentul e față mă ocup de imaginea Bionic Royals cu dorința de a o aduce la un alt nivel.

Rădulescu Ioan

Voluntar

Sunt o persoana sociabilă și ma adaptez ușor la situațiile în care sunt pus. Este primul meu an în aceasta echipa și sper sa dobândesc cât mai multe cunoștințe despre mecanica din spatele roboților.